نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخالف وزیر پیشنهادی کار: مرتضوی توان مدیریت وزارت کار را ندارد| وی از بانکداری چیزی متوجه نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۳۰۲۳۰
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵
مخالف وزیر پیشنهادی کار: مرتضوی توان مدیریت وزارت کار را ندارد| وی از بانکداری چیزی متوجه نمی‌شود
نماینده مردم زابل در مجلس گفت: در خوب بودن آقای مرتضوی هیچ شکی نیست، اما سوابق وی برای تصدی وزارت کار هیچ تناسبی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب اله دهمرده در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۷ مهرماه) مجلس در مخالفت با برنامه‌های سیدصولت مرتضوی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: من در اینجا با توجه به اینکه قسم خورده‌ام هر آن چه حق است بگویم و از منافع مردم دفاع کنم؛ جناب آقای مرتضوی دوست درجه یک من است، از دوران آقای احمدی‌نژاد بنده استاندار بودم و بعد از من ایشان استاندار خراسان‌جنوبی شدند و کاملاً با آقای مرتضوی آشنایی دارم لذا حرف‌هایی که مطرح می‌کنم از روی هوا و هوس و برای رانت نیست، مردم ایران که با آن‌ها کار کرده‌ام من را می‌شناسند، استاندار ۳ استان سیستان و بلوچستان و لرستان و کرمان بوده‌ام.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز و هامون در مجلس ادامه داد: اگر یک نفر بگوید یک دینار منافع مالی و شخصی داشته‌ام از مجلس استعفا می‌دهم چرا که هیچ وقت به دنبال منافع مالی نبوده‌ام و هیچ وقت برای خودم کار نکرده‌ام حتی یک دینار از دوران استانداری در ۳ استان حقوق نگرفته‌ام. شب تا صبح کار کردم و به نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت کرده‌ام و همه می‌دانند که عشق بنده رهبر انقلاب است لذا با هیچ‌کس دیگری تعارف ندارم.

وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی یک وزارتخانه عادی نیست، بیان کرد: اگر مشکلی در حال حاضر وجود دارد و عده‌ای کف خیابان می‌آیند بیشتر این موضوع متوجه وزارت کار است، اگر مردم مشکل معیشت دارند به همین وزارتخانه بستگی دارد.

دهمرده افزود: اخیراً در نماز جمعه آقای مرتضوی را دیدم و ایشان به من گفتند که آقای رئیسی می‌خواهد من را به عنوان وزیر کار معرفی کند که بنده صراحتا اعلام کردم این کار را انجام ندهید چرا که این وظیفه سنگینی است و به چند دلیل نمی‌توان موفق شوید. جناب آقای طغیانی مطرح کردند که رشته تحصیلی شما تناسبی با وزارتخانه ندارد و همچنین از بانکداری هم چیزی متوجه نمی‌شوید. درست است که آدم خوبی هستید، اما این هیچ ربطی به اداره وزارتخانه ندارد، هر چیزی باید در جای خود قرار بگیرد بنابراین در خوب بودن آقای مرتضوی هیچ شکی نیست، اما برای وزارت کار هیچ تناسبی ندارد. بنده وظیفه‌ام این است که اعلام کنم و باقی مانده بر عهده خود ملت و نمایندگان بزرگوار است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: آقای مرتضوی آیا شما برای سیستان و بلوچستان سفری در نظر گرفته بودید در حالی که رئیس جمهور به آقای مخبر دستور داده بودند که این سفر تدارک داده شود تا موضوع بند کمال‌خان بررسی و پیگیری شود، اما معاون اول رئیس جمهور این کار را انجام ندادند؛ مردم بدانید بند  کمال خان ساخته و پرداخته افغانستان نیست بلکه کار آمریکا، انگلستان و اسرائیل بوده و برنامه‌ریزی کرده‌اند تا منطقه خشک شود و مردم سیستان کوچ کنند، مرز ما به سمت قم و سمنان در حال حرکت است والله چیزی برای مردم سیستان نمانده است، همچنین شرکت شستا یک ریال برای ما سرمایه گذاری نکرده است، آیا انتقال آب از دریای عمان حل شده است، آیا حقابه ما تأمین شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->